Sterilizator cu abur Avent, 3 in 1, SCF284/03

299,00 RON
cu TVA
Cantitate

Cel mai usor mod de a steriliza

 

Dimensiunea reglabila ocupa putin spatiu.

 

Noul sterilizator electric cu abur a fost conceput pentru a face sterilizarea cat mai simpla posibil. Datorita dimensiunii reglabile, acesta ocupa mai putin spatiu in bucatarie, iar cosurile sunt compatibile atat cu biberoanele cu gat larg cat si cu cele cu gat ingust.

 

Sterilizator 3 in 1

• Dimensiune reglabila

Pentru toate tipurile de biberoane

• Adecvat pentru toate biberoanele cu gat ingust si larg

Viteza si siguranta superioare

• Ciclu de 6 de minute cu oprire automata

Sterilizare eficienta

• Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii daunatori

Fara BPA

• Acest sterilizator este fabricat din materiale fara BPA

Sterilizator 3-in-1
Gratie dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator Philips AVENT 3 in 1 se potriveste perfect articolelor pe care doriti sa le sterilizati si ocupa intotdeauna un spatiu minim in bucatarie. Functionalitatea 3 in 1 va ofera: 1) Configuratie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor 2) Configuratie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de san, farfuriilor pentru copii mici, cutitelor si furculitelor 3) Configuratie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a pana la 6 biberoane

 

 

 

Ciclu de 6 minute cu oprire automata

Biberoanele si accesoriile vor fi sterilizate in numai 6 minute. Odata finalizata sterilizarea, dispozitivul se opreste automat, pentru mai multa siguranta si pentru un consum redus de energie.

 

 

 

 

Compatibil cu toate tipurile de biberoane
Sterilizatorul a fost proiectat pentru a fi compatibil cu biberoane cu gat larg si ingust, precum si cu diverse pompe de san si accesorii. Astfel aveti libertatea de a alege biberoanele si accesoriile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra si ale copilului. La capacitate max-ima, sterilizatorul cuprinde sase biberoane Philips AVENT de 11oz / 330ml.

 


 

 

Distruge 99,9% din germenii daunatori

Sterilizarea protejeaza copilul de bacteriile daunatoare pina in momentul in sistemul sau imunitar este suficient de puternic. Sterilizatoarele Philips AVENT utilizeaza metoda de sterilizare practicata in spital, care este rapida, eficienta si nu presupune produse chimice. Continutul poate ramane steril timp de 24 de ore daca nu inlaturati capacul.

 

 

 

Fara BPA

Acest sterilizator este fabricat din materiale fara BPA.

Tara de origine:
- Turcia
Include:
- Un creste.
Alimentare:
- Tensiune: 220 V
Compatibilitate:
- Gama compatibila cu Philips-AVENT
Material:
- Polipropilena
Greutate si dimensiuni:
- Dimensiuni: 290 x 160 x 350 (l x A x I) mm
- Greutate: 1,5 kg

6 other products in the same category: