La reducere! - 35,00 RON

Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8375/09 , 3 l, Tub telescopic, 750 W, Albastru

534,90 RON
499,90 RON
cu TVA
Cantitate

 

 

 

Clasa de eficienta energetica A


Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A.

 

Cap de aspirare TriActive

 

Capul de aspirare TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Deschide usor covorul cu talpa sa cu design special pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari prin orificiul mare din fata; 3) Matura bine praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu cele doua perii laterale.

 

 

Clasa A pe suprafete dure

 

Acest produs atinge cea mai inalta clasa de performanta de curatare pe suprafete dure. 100% din praf este aspirat!

 

Tehnologie AirflowMax

Tehnologia unica AirflowMax mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, pentru a utiliza sacul pana la maxim. Tehnologia este conceputa pe baza optimizarii a trei elemente cheie: 1) Un profil unic al nervurilor in interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf si pentru a permite utilizarea intregii suprafete a sacului; 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniforma a sacului de praf; 3) Structuri din fibra de inalta calitate, care nu se infunda, in interiorul sacului de praf, care absorb praful fara a infunda porii, evitand astfel o reducere a puterii de aspirare.

 

Accesorii integrate

 

Aspiratorul este conceput cu accesorii integrate, astfel incat nu este nevoie sa duci piese suplimentare cu tine atunci cand cureti. Accesoriul pentru spatii inguste este stocat in rezervor, si o perie moale anti-praf este integrata in mod comod in manerul aparatului, intotdeauna gata de utilizare.

 

 

Cuplaje ActiveLock

 

Cuplajele ActiveLock iti permit sa conectezi si sa deconectezi cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii de la tubul telescopic in timpul curatarii.

 

 

Compacta si usoara

 

Multumita dimensiunii sale reduse, aparatul poate fi stocat cu usurinta, economisind spatiu valoros. De asemenea, greutatea redusa faciliteaza transportarea acestuia.

6 other products in the same category: