La reducere!

Aparat de curatat cu abur Philips FC7020/01, 1500 W, 0.45l, Alb/Albastru

599,90 RON
cu TVA
Cantitate

 

 

 

Aburul omoara germenii si bacteriile

 

Bucurati-va de cea mai eficienta curatare cu aburi cu Philips Steam Plus. Philips Steam Plus omoara germenii si bacteriile. Igienizati toate tipurile de podele dure fara substante chimice si doar cu apa.

 

 

 

1500 W pentru abur puternic

 

1500 W pentru o durata scurta de incalzire. Steam Plus este gata de utilizare in mai putin de 30 de secunde. LED-ul indicator isi schimba culoarea de la alb la albastru atunci cand SteamPlus este gata sa genereze abur.

 

 

Stergeti si curatati cu abur dintr-o miscare

 

Obtineti rezultate igienice intr-un singur pas. Actiunea combinata a aparatului Steam Plus va economiseste timp si efort. Functia de stergere elimina murdaria, praful si toate tipurile de firimituri, in timp ce functia de curatare cu abur igienizeaza. Puteti folosi separat fiecare functie sau le puteti combina pentru a curata podeaua dintr-o singura miscare.

 

 

 

 

Durata de uscare foarte rapida

 

Philips Steam Plus va economiseste timp in timpul procesului de curatare. Desi inlatura eficient murdaria vizibila si pe cea invizibila, Steam Plus lasa podeaua practic uscata.

 

 

 

 

Curatare 100% fara substante chimice

 

SteamPlus functioneaza numai cu apa. Nu lasa niciun reziduu chimic pe podea.

 

 

 

Bureti din microfibra lavabili

 

Sunt inclusi 2 bureti din microfibra lavabili si rezistenti. Materialul din microfibra delicata se largeste, se ridica si absoarbe praful si murdaria. indepartati murdaria eficient si usor. Buretii din microfibra sunt lavabili si usor de atasat si detasat.

 

 

 

 

Intrerupere automata pentru siguranta dumneavoastra

 

Cand faceti pauza in timpul curatarii cu abur, aparatul Steam Plus se opreste automat in pozitie verticala. Pentru un plus de siguranta si liniste.

 

 

 

Adecvat pentru apa de la robinet

 

Aparatul SteamPlus este creat special pentru a curata utilizand apa de la robinet. Filtru sau de calcar activ decalcifiaza automat apa. Recomandam schimbarea filtrului de calcar activ cel putin o data la 6 luni pentru a preveni calcifierea si a va bucura de performante exceptionale pe intreaga durata de viata.

6 other products in the same category: