La reducere!

Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6162/02, 12 V, 0.6 l, Tehnologie PowerCyclone, Rosu/Negru

639,90 RON
cu TVA
Cantitate

 

Tehnologia PowerCyclone pentru performanta maxima

 

Tehnologia PowerCyclone ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

 

 

Capul de aspirare turbo TriActive

 

Capteaza tot praful si toate scamele dintr-o miscare.Capul de aspirare turbo TriActive va ofera cea mai buna performanta de curatare pe podele dure si covoare datorita: 1) O perie motorizata aduna toata murdaria si toate scamele dintr-o miscare. 2) Are eficienta de curatare maxima datorita fluxului de aer optimizat prin capul de curatare.

 

Compartiment de praf cu golire dintr-o singura operatie, simpla si igienic

 

Compartimentul pentru praf este conceput perfect pentru eliminarea murdariei direct in cosul de gunoi. Datorita sistemului de golire simplu cu o singura operatie, acum puteti goli usor compartimentul de praf fara a atinge murdaria, evitand procesele complicate. Igenic si usor de golit.

 

 

 

Filtru pentru spuma lavabil pentru performanta de durata

 

 

 

 

Functionare fara fir pentru libertatea de a curata oriunde

 

Bateriile reincarcabile pentru functionare fara fir va ofera libertatea de a curata oriunde. Acum cablul nu mai este o bariera si puteti curata usor in diferite camere fara efort special.

 

 

 

Pozitie independenta pentru depozitare instantanee oriunde

 

Tija are o pozitie de depozitare comoda pentru a ramane verticala, cu si fara tija manuala. Astfel, puteti depozita instantaneu tija oriunde doriti, chiar si in timpul curatarii.

 

 

 

Peria motorizata a capului de curatare elimina complet parul de animale


Datorita capului de curatare turbo TriActive cu o perie motorizata, puteti acum elimina parul de animale de pe canapele, pernute si ale materiale. Ideal pentru detinatorii de animale de companie.

 

 

 

Flexibilitate maxima pentru curatarea zonelor dificile

 

PowerPro Duo este proiectat sa ajunga oriunde, pentru a putea curata usor sub canapea, sub pat sau masa fara efort.

 

 

 

Functionalitate 2-in-1

 

Pentru curatarea atat a podelelor, cat si a mobileiFunctionalitate 2-in-1 va ofera un aspirator cu tija si un aspirator de mana fara fir la un loc, pentru a curata usor atat podeaua si mobila.

 

6 other products in the same category: